Rendang Daging Minang

RM37.20

Report problem
Processing your request, Please wait....

Additional Info

StreetKampung Baru Simpang Pelangai
CityBentong
StatePahang
CountryMalaysia
Zip/Postal Code28740

Assalamualaikum selamat Pagi๐Ÿ˜

Wah nurraysa ada keluarkan produk baru lagi kali ni *Original Rendang Daging Minang*๐Ÿ’ƒ๐Ÿคฉ

Yang mana selalu busy kadang2 tak sempat nak masak atau tak de idea nak masak apa, elok sediakan rendang ni kat rumah, buka dan boleh terus makan je๐Ÿฅฐ

Ready to eat tau.
Nak bawak travel atau balik kampung pun boleh๐Ÿคฉ

Hari Jumaat ni @ esok, HQ mula buka order kat sistem, so hari ni saya nak kumpul order dulu. Stok terhad 10k je !

So sis nak cuba ke ?
Boleh pilih nak 1 pack, 3 pack, 5 pack atau 10 pack terus๐Ÿ˜.
Yang pastinya, ambik banyak harga lebih JIMATT ๐Ÿฅฐ

Sambil2 tu jom cuci mata promosi Cuci gudang nurraysa yg sedang berlangsung sekarang sehingga 30sept๐Ÿ‘‡

https://ww .wasap.my/60129589456/nakorder

September 23, 2021 5:06 am

329 days, 16 hours

Listing ID 675614c0b32506b7 10 total views, 0 today

Comments